Over Libido verhogend

     Erectiepillen?

Erectiestoornis is een veelvoorkomend probleem. In Nederland heeft 14 procent van de mannen tussen de 40 en 70 jaar hier last van. Toch bestaan er nog altijd veel misverstanden over dit onderwerp en dat is jammer. Het is heel verleidelijk om aan erectiepillen te beginnen alleen wat is het effect daarvan en welke nadelen brengt het met zich mee? Erectiepillen verhogen niet de zin in seks. Het zijn geen middelen die lust opwekken. Sterker nog, ze werken alleen als de man voldoende seksueel gestimuleerd is of wordt. Het is dus ook niet juist dat je na gebruik van een erectiepil spontaan een erectie krijgt. Ze werken alleen als de man ook seksueel opgewonden is. Daarnaast zijn er meer gezondheid nadelen bij het gebruiken van erectiepillen namelijk; 

Je kunt er verslaafd aan raken. Waarom zou je verslaafd raken aan medicatie terwijl het probleem opgelost kan worden met een natuurlijke remedie? 

De meest voorkomende bijwerkingen zijn ook hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid. Erectiepillen kunnen leiden tot gehoorverlies, minder vruchtbaar,  priapisme veroorzaken en nog veel meer gezondheidsklachten...

Potentie verhogen

Mannen van elke leeftijd kunnen last krijgen van erectieproblemen. Uit Nederlands onderzoek is gebleken dat 5 procent van de mannen van 20 tot 40 jaar en 14 procent van de mannen van 40 tot 70 jaar erectieproblemen heeft. 

Wij verkopen middelen die in staat zijn de potentie te verhogen op basis van honing. Natuurlijke producten zijn namelijk altijd het beste. Met natuurlijke producten gebruik je de kracht van wat in de natuur zit, om het libido te verhogen dit op een natuurlijk en verantwoorde wijze.

Het grote voordeel aan natuurlijke producten is ook dat de mate van bijwerkingen niet zullen optreden. Het effect van het gebruiken van natuurlijke producten die wij aanbieden is dat deze meteen te zien zijn. De effecten zijn beter en meer dan erectiepillen. Je gebruikt alleen wat de natuur je biedt, in plaats van allerlei toegevoegde stoffen die bijwerkingen zoals maag- en darmklachten, en dagenlang hoofdpijn kunnen bezorgen.

 • Nederland

  1 op de 5 mannen in nederland heeft last van een lage libido.

  Onderzoek heeft uitgewezen dat ongeveer 10% van de mannelijke bevolking een verminderde testosteronproductie heeft.

  Wist je dat je vanaf de 25ste levensjaar de testosteronproductie begint af te zakken?! En vanaf je 40ste levensjaar gaat de afname steeds sneller. Niet zo gek dat meerdere mannen en vrouwen problemen ervaren met de libido of de algehele potentie.

 • Oorzaken

  Libido of erectieproblemen hebben verschillende aanleidingen. Denk aan:

  ● Stress, nervositeit

  ● Zelfvertrouwensproblemen

  ● Werkdruk

  ● Relatieproblemen

  ● Depressie en ander mentale problemen

  ● Verminderde energieniveau en vitaliteit.

  ● En meer....

 • Libido verhogen

  Er zijn veel manieren te vinden om de libido te verhogen. Wij van Libido verhogend bieden producten aan met natuurlijke ingredienten. Juist door deze ingredienten zal je op een natuurlijke manier plezier en genot ervaren. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je partner!

  Bekijk de producten.